keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Puutarhani on kunnossa!

 
Muutama vuosi sitten vannoin, että ainoa puutarhatyö mitä voin pihalla tehdä on nurmikon leikkaaminen ja ainoat kasvit joita pihalla kasvatan ovat ruukussa kasvavat kesäkukat... mutta kuinkas sitten kävikään...
Näkinpolun piha on lumonnut minut täysin! Harva se ilta huomaan kökkiväni jonkun pensaan juurella kuopsuttamassa muhevaa multaa tai napsin ruusupensaasta kuivia oksia tai etsin kukista kirvoja, joita löydettyäni suihkuttelen niitä mäntysuopaliuoksella. Viime viikolla löysin kirjastosta kirjan Betoni on kaunista (Betonitöitä kotiin ja pihalle) jonka innoittamana aion kesälomalla kokeilla betonin valamista. Alla kuvassa betoninen lhasa apso, jonka sain vuosia sitten tuomarilahjaksi Lhasa apso ry:n kesäpäivien tuomaroinnista. Tämä betonipatsas on vartioinut ulkona pihaani vuosien ajan ja näyttää edelleen kuin juuri valetulta!
 
Kiinalainen sananlasku sanoo: jos haluat olla päivän onnellinen, juo itsesi humalaan. Jos haluat olla vuoden onnellinen, mene naimisiin. Jos haluat olla koko elämän onnellinen, aloita puutarhan hoito!

Onnea tuova lhasa apso vartioi puutarhaani!

Aurinkoinen aamukahviterassi.






Ei kommentteja: