Tiikerin unelmatorttu (gluteeniton)



4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl perunajauhoja
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää siivilän läpi vaahtoon perunajauho-leivinjauhoseos ja sekoita taikina tasaiseksi.
Puolita taikina ja lisää toiseen puolikkaaseen siivilän läpi kaakajauho.

Laita taikinat pursotinpusseihin.
Pursota taikinasta vuorotellen vaaleita ja tummia raitoja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin 5-7 minuuttia.
Kumoa kypsä kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja irroita varovasti päällimmäinen leivinpaperi. Anna jäähtyä. Käännä torttulevy toisin päin ja täytä oman maun kukaan. Kääri rullalle ja nosta jääkaappiin.

Minun tortussa oli täytteenä sitruunarahkaa ja omenahilloa.



Ei kommentteja: