lauantai 23. syyskuuta 2017

Kasvattamisen sietämätön keveys!

Koirabisnes on miljoonabisnes! Kas kummaa, miten hyvin miljoonat ovatkin onnistuneet kiertämään Näkinpolun "rahasampo kennelin". Ja jos oikein innostuu ynnäämään, niin reilusti miinuksella ollaan.
Terveiden, mukavaluonteisten ja rotumääritelmänmukaisten koirien kasvattaminen on haasteellista ja pitkäjänteistä työtä. Pienessä mittakaavassa kasvattaminen on vielä haasteellisempaa, varsinkin kun jalostuskoirat ovat perheenjäseniä, joista ei haluta luopua, vaikka jalostusura olisi jo taaksejäänyttä elämää.
Pienen kotikennelin tukipilarit ovat oikein valitut ja yhteistyökykyiset sijoituskodit sekä samoja arvoja jakavat yhteisomistuskoirien perheet. Olen onnistunut vuosien saatossa saamaan ympärilleni ihania ihmisiä, joiden kanssa yhteistyö on sujunut paremmin kuin hyvin. Ehkäpä olen hoitanut myös omat leiviskäni oikein, kun yhteistyö on ollut hedelmällistä jo vuosikymmenten ajan useiden perheiden kanssa. Olen vilpittömästi kiitollinen ihmisille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä vuosien saatossa, jakaa ilot ja joskus myös surut.

"Hillittömän kasvattamisen" lomassa ehdin taas kirpputorille ja löysin hienot 50-luvun teakpuiset salaattiottimet parilla eurolla ja Vallilan höyhenenkevyet Lumi-kuosiset verhot makuuhuoneeseen.




2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Upeat löydöt🌼

Sanna Leskinen kirjoitti...

Ihanat ottimet!